Werkzaamheden in volle gang!

De werkzaamheden in en om het nieuwe en zeer duurzame sportcentrum zijn in volle gang! De bouw van het sportcentrum verloopt volgens planning, maar dit geeft nog geen zekerheid over de uiteindelijke opleverdatum. Wij informeren u natuurlijk iedere keer op deze website over de voortgang.

Op dit moment is de aannemer bezig met het aanbrengen van de platen op de gevel van het Sportcentrum. Het zwembad is betegeld en de beweegbare bodem kan nu worden aangebracht. Zo’n beetje alle denkbare disciplines zijn nu op de bouwplaats aanwezig en druk met de afbouw van het Sportcentrum. Verder zijn alle voorzieningen inmiddels getroffen om het Sportcentrum te voorzien van elektriciteit.

Parkeerplaatsen

Inmiddels zijn ook de voorbereidingen getroffen om de starten met het aanleggen van de parkeerplaatsen, hiervoor was het noodzakelijk om enkele containers te verplaatsen naar de achterzijde van het sportcentrum.

Informatie en foto’s

Op deze website vindt u meer informatie (ook over de woningbouw bijvoorbeeld) en via het tabblad Foto’s kunt u bekijken hoe het gebouw er nu van binnen uitziet. Kijk daarvoor bij maart 2019.